
Torta Rosa
Torta Rosa
Recept
3.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
2.000 g | Vero Amandelcake | |
1.250 g | ei | |
1.250 g | Muffinolie * | |
1.250 g | water | |
250 g | Amarenen Siroop |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Amarenen Kersen | |
500 g | amandelschaafsel |
Decoratie 1
800 g | amandelschaafsel | |
1.500 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Decoratie 2
675 g | Dip Cerise | |
350 g | Amarenen Kersen |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.Voeg de grof gehakte Amarenen Kersen en amandelschaafsel toe.
De Cakevorm in tray vullen met 370 gram beslag.
De bovenzijde bestrooien met kruimeldeeg en amandelschaafsel.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten.
Na afkoeling de cake afwerken met Dip Cerise en Amarenen Kersen.
Uitkomst 27 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.