![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Toscane Haverrol
Toscane Haverrol
Recept
3.500 g | 35 % | bloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | volkorenmeel | } |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Hazelnoot Heel Gebruneerd |
Decoratie
830 g | havervlokken |
![Toscane Haverrol](https://www.zeelandia.nl/recepten/toscane-haverrol/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
De Hazelnoten ca. 15 minuten weken in 30% water berekend over het gewicht van de Hazelnoten.Kneed aanvankelijk een deeg met 53% water.
Was het resterende water geleidelijk bij.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 880 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Opmaken en decoreren met havervlokken.
In lampionkoppels leggen.
Narijs 40 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 22 stuks.