Home » Recepten » Toscane Haverrol

Toscane Haverrol

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Toscane Haverrol

Werkwijze

De Hazelnoten ca. 15 minuten weken in 30% water berekend over het gewicht van de Hazelnoten.

Kneed aanvankelijk een deeg met 53% water.
Was het resterende water geleidelijk bij.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 880 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Opmaken en decoreren met Havervlokken.
In lampionkoppels leggen.
Narijs 40 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 22 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
500 g 5 % gist
5.800 g 58 % water

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % Hazelnoot Heel Gebruneerd

Decoratie

830 g   Havervlokken
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie