
Tricolore Cake
Tricolore Cake
Recept
2.000 g | Vero Vitesse | |
720 g | water |
Recept 1
1.100 g | Vero Vitesse | |
400 g | water | |
60 g | Wigo Compound Pistache | |
3 g | groene kleurstof |
Recept 2
1.100 g | Vero Vitesse | |
400 g | water | |
60 g | Wigo Compound Kers | |
2 g | Helderrood E124 |
Afwerking
1.000 g | Dip Neutraal | |
200 g | Dip Cerise |

Werkwijze
2 speciale bakplaten van 60 x 20 cm bekleden met siliconenpapier.Vero Vitesse en water mengen, 8 minuten in de middelste versnelling draaien.
De compound en kleurstof van recept 1 en recept 2 doorroeren.
De drie beslagen om en om over beide platen verdelen.
Het beslag een aantal keer doorhalen om het marmer effect te versterken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 75 minuten.
Na afkoeling afwerken met Dip Neutraal, de Dip licht verwarmen.
Voor een leuk effect iets Dip Cerise bovenop de Dip Neutraal.
De cake snijden in stukken van 7 x 19 cm.
Decoreren met een kuiken van creme of schuim.
Uitkomst 16 stuks.