Recepten Recepten

Tropische Quadro's

Recept

2.000 g   Kanomix
400 g   progrespoeder
400 g   patentbloem
800 g   boter
10 g   Bakmiddel Speculaas
10 g   bakkerszout
80 g   Citroenrasp
200 g   water

Vulling

1.300 g   Perla GS met Ei
650 g   Fruitful Apricot
200 g   Sinaasappelstukjes
8 g   Eigeel E102 E110
8 g   Citroengeel E102

Decoratie

100 g   cashewnoten
Tropische Quadro's

Werkwijze

Vulling aanmaken.

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag met iets water plastisch draaien.

De vulling kort mengen.

Deeg uitrollen tot een dikte van 7 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm en over de spijs rollen.
Strijken met ei en afwerken met cashewnoten.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 45 minuten.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 96 stuks

Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.