Recept
2.000 g
|
|
Kanomix |
400 g
|
|
progrespoeder |
400 g
|
|
patentbloem |
800 g
|
|
boter |
10 g
|
|
Bakmiddel S |
10 g
|
|
bakkerszout |
80 g
|
|
Citroenrasp |
200 g
|
|
water |
Vulling
1.300 g
|
|
Perla GS met Ei |
650 g
|
|
Fruitful Apricot |
200 g
|
|
Sinaasappelstukjes |
8 g
|
|
Eigeel E102 E110 |
8 g
|
|
Citroengeel E102 |
Werkwijze
Vulling aanmaken.
Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag met iets water plastisch draaien.
De vulling kort mengen.
Deeg uitrollen tot een dikte van 7 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm en over de spijs rollen.
Strijken met ei en afwerken met cashewnoten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 96 stuks
Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.