
Tropische Quadro's
Tropische Quadro's
Recept
2.000 g | Kanomix | |
400 g | progrespoeder | |
400 g | patentbloem | |
800 g | boter | |
10 g | Bakmiddel Speculaas | |
10 g | bakkerszout | |
80 g | Citroenrasp | |
200 g | water |
Vulling
1.300 g | Perla GS met Ei | |
650 g | Fruitful Apricot | |
200 g | Sinaasappelstukjes | |
8 g | Eigeel E102 E110 | |
8 g | Citroengeel E102 |
Decoratie
100 g | cashewnoten |

Werkwijze
Vulling aanmaken.Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag met iets water plastisch draaien.
De vulling kort mengen.
Deeg uitrollen tot een dikte van 7 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm en over de spijs rollen.
Strijken met ei en afwerken met cashewnoten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 96 stuks
Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.