
Tulp Rottura's Nacho
Tulp Rottura's Nacho
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Nacho * | |
400 g | 4 % | gist | |
5.000 g | 50 % | water |
* Fiesta Nacho bevat zout!
Vulling
1.700 g | 17 % | mosterd grof | |
900 g | 9 % | olijfolie |
Afwerking
900 g | geraspte kaas (3 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1540 gram.
Vormen als brood.
Deegrijs 30 minuten.
Uitrollen op 50 x 25 cm.
Vulling mengen, hiermee de boven en onderkant van de plak instrijken.
De deegplak met een grote krabber in blokjes steken van 2 x 2 cm.
De blokjes ruim besprenkelen met olijfolie.
De tulpvormen vullen met 60 gram blokjes.
Narijs 50 minuten.
Bestrooien met geraspte kaas.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 300 stuks