Recepten

Tuttifruttibroodje met Panomix Kornplus

Recept

5.000 g 50 % Panomix Kornplus * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
600 g 6 % gist
5.400 g 54 % water
1.000 g 10 % Korent Ambacht

* Panomix Kornplus bevat zout!

Vulling

7.000 g 70 % tutti frutti
2.000 g 20 % Muesli Melange
2.000 g 20 % rozijnen

Decoratie

1.100 g   Sesamzaad
Tuttifruttibroodje met Panomix Kornplus

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Decoreren met Sesamzaad.
In de Zeebonkbakblikken leggen.
Narijs 60 minuten tot bovenkant rand.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Rotatieoven 210°C.

Uitkomst 70 tuttifruttibroden.