Recepten

Voetbalverrassing

Recept

200 g   Zeesan Tropical *
250 g   water
1.000 g   slagroom

* Andere Zeesan is mogelijk

Vulling

600 g   Fruitful Peach HI
150 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Afwerking

550 g   Glacage Wit
50 g   kokos *
175 g   Maro 1:3 Rol **

* groen gekleurd
** zwart

Bodem

360 g   Maro 1:3 Rol Groen
Voetbalverrassing

Werkwijze

Meng de Zeesan Tropical en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Vul de Flexipan mat (1268) met ca. 55 gram bavaroise.
Spuit in de bavaroise een dopje van 25 gram Fruitful Peach HI en afsluiten met een plakje rolbeslag.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Verwarm de Glacage Wit tot 45°C.

Los de bevroren Bombes uit de Flexipan mat en overgieten met Glacage Wit.
Decoreren met groen gekleurde kokos.
Plaats de Bombes op het groene marsepeinplakje.
Decoreer met 6 zwarte voetbalstippen uitgestoken met de Zeelandia Voetbalsteker.

Uitkomst 24 stuks