
Whoopie
Whoopie
Recept
2.000 g | Vero Extra Cake * | |
1.250 g | ei | |
150 g | water | |
60 g | Veromix |
* Of Vero Extra Cake MB
Vulling
1.080 g | Dip Cerise | |
648 g | Fruitful Raspberry Jam |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen in de laagste versnelling.Het beslag opkloppen in een planeetmenger.
Draaitijd minimaal 8 minuten en 4 minuten afdraaien in de tweede versnelling.
Soortelijk gewicht 350-400 gram/liter.
De platen bekleden met siliconenpapier en ligt insmeren met Carlex.
Spuit 112 doppen van 16 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
Uitkomst 108 stuks
Spuit tussen twee hartjes een laagje roze creme (20 gram).
Uitkomst 349 stuks