
Whoopie
Whoopie
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
400 g | water | |
400 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
560 g | Dip Cerise |
Vulling 2
340 g | Fruitful Raspberry Jam |

Werkwijze
Vero Plaatcake, Muffinolie en water mengen, 3 minuten in de tweede versnelling draaien.Spuit 112 doppen van 16 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.
Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.
Uitkomst 56 stuks