Witbrood met Bonpano Wit 1 (systeem1)

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.


Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 28°C.
Afwegen 860 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 91 broden.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.
Recept
50.000 g | 100 % | bloem | } 100% |
1.000 g | 2 % | gist | |
750 g | 1.5 % | bakkerszout | |
26.000 g | 52 % | water | |
1.500 g | 3 % | Bonpano Wit 1 |