Recepten

Worstebrooike to the mex

Recept

2.000 g 100 % bloem
80 g 4 % gist
40 g 2 % bakkerszout
1.000 g 50 % water
240 g 12 % Exakt Ambacht
200 g 10 % boter

Vulling

2.300 g   gehakt half/half
420 g   Quichexpress
975 g   water
390 g   paneermeel
150 g   sojasaus
180 g   tex mex kruidenmix

Afwerking

900 g   Bierstangen Decoratie
Worstebrooike to the mex

Werkwijze

De vulling voor de worstjes aanmaken.
Afwegen op ca. 50 gram en langrollen.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 1200 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na 15 minuten de deegstukjes uitrollen tot een dikte van 2 mm (ca. 12,5 x 10 cm).
Worstjes invouwen, strijken met Ovex Liquide en decoreren
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 12 minuten.

Uitkomst 92 stuks