Recept
2.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
80 g
|
4 %
|
gist |
|
40 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
1.000 g
|
50 %
|
water |
|
240 g
|
12 %
|
Exakt Ambacht |
|
200 g
|
10 %
|
boter |
|
Vulling
2.300 g
|
|
gehakt half/half |
|
420 g
|
|
Quichexpress |
|
975 g
|
|
water |
|
390 g
|
|
paneermeel |
|
150 g
|
|
sojasaus |
|
180 g
|
|
tex mex kruidenmix |
|
Afwerking
900 g
|
|
Bierstangen Decoratie |
|
Werkwijze
De vulling voor de worstjes aanmaken.
Afwegen op ca. 50 gram en langrollen.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 1200 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na 15 minuten de deegstukjes uitrollen tot een dikte van 2 mm (ca. 12,5 x 10 cm).
Worstjes invouwen, strijken met Ovex Liquide en decoreren
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 92 stuks