Recepten

Zacht Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren

Recept

5.000 g 50 % Panomix VikornVolkoren * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
600 g 6 % gist
5.600 g 56 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht Mout

* Panomix VikornVolkoren bevat zout!

Decoratie

936 g   Decoratiegries (3 g per stuk)
Zacht Kleinbrood met Panomix VikornVolkoren

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met decoratiegries.
E.v.t insteken met een kadettensteker.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 312 stuks