Recepten

Zoenen met Mallow

Bodem

54 st   hardewenerbakjes

Recept

1.000 g   Mallow
200 g   water *

* 100°C.

Afwerking

450 g   Dip Cerise *

* Andere coatings zijn ook mogelijk.

Decoratie

50 g   Arabesque Lait 34
Zoenen met Mallow

Werkwijze

Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).
Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.

De hardewenerbakjes met een doorsnede van 6 cm eventueel coaten met (spuit) chocolade.

Meng de Mallow met water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa wit (schuimig) begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de machine. Soortelijk gewicht ca. 300 g/l.

Spuit op de hardewenerbakjes een dop Mallow, ca. 22 gram.
Plaats het geheel in de koelkast en laat het minimaal 1 uur geleren.

Verwarm de Dip Cerise tot ca. 35°C.
Doorhalen en afwerken met streepjes Arabesque.
                            
Uitkomst 54 stuks