![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zoete Doppen (Parade Oliebol VV)
Zoete Doppen (Parade Oliebol VV)
Recept
10.000 g | 100 % | Parade Oliebol VV | |
700 g | 7 % | gist | |
7.200 g | 72 % | water | |
1.000 g | 10 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.000 g | 10 % | Pajets Chocolade | |
1.500 g | 15 % | suikernibs P4 |
Decoratie
1.645 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (5 g per stuk) |
![Zoete Doppen (Parade Oliebol VV)](https://www.zeelandia.nl/recepten/zoete-doppen-3/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Spuit de flexipan mat (3051) in met Carlex.Bestrooi de bodem met kruimeldeeg.
Van alle grondstoffen een beslag maken.
In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 65 gram beslag in de flexipan mat met kruimeldeeg.
Narijs 20 minuten.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 329 stuks
Kruimeldeeg is te vervangen door Glanssuiker Grof.