Recepten

Zoete Zonnebol

Recept

5.000 g 50 % bloem } 100%
3.500 g 35 % Zonnerond 50 MZ * }
1.500 g 15 % Panomix Vienna ** }
500 g 5 % gist
4.500 g 45 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht

* Zonnerond 50 MZ bevat zout!
** Panomix Vienna bevat zout!

Decoratie

843 g   Deco Zonnerond (3 g per stuk)
Zoete Zonnebol

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Deco Zonnerond.
E.v.t insteken met een kadettensteker.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.

Uitkomst 290 stuks