
Zoete Zonnebol
Zoete Zonnebol
Recept
5.000 g | 50 % | bloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | Zonnerond 50 MZ * | } |
1.500 g | 15 % | Panomix Vienna ** | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht |
* Zonnerond 50 MZ bevat zout!
** Panomix Vienna bevat zout!
Decoratie
843 g | Deco Zonnerond (3 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Deco Zonnerond.
E.v.t insteken met een kadettensteker.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 290 stuks