Bake 
Rebel.

Bake Rebel 
Groente in banket?!

We hebben iets nieuws voor rebelse consumenten en voor bakkers met lef!
Groente in banket: Rode Biet, Paprika en Pompoen.

Onze vullingen op basis van groente zijn er in drie heerlijke smaken die je creativiteit zullen stimuleren om eens wat anders te doen dan anders. Alledrie de vullingen zijn natuurlijk, vegan en met 70% groente! Ze zijn bakstabiel, dus je kunt ze toepassen om je banket te vullen of om te decoreren na het bakken.

Red Hot Bell Peppers.jpeg

We gaan voor hot! In deze plaatcake combineren we rode paprika, bosvruchten en cacao. De rode paprika kenmerkt zich door de combinatie van zoet en een vleugje pittig en wordt perfect aangevuld door de fruitige smaak van bosvruchten. En? Hot or not?

Beet Blondie.jpeg

Een blondie is overheerlijk: een smeuïge bar met witte chocolade en we maken de smaak compleet met... rode biet? Ja met rode biet! De aardse smaak van rode biet combineert perfect met de smaken vanen eigenschappen van de Blondie. Laat je verrassen!

Smashing Pumpkins.jpeg

Dit is een ware sensatie! Het zoete van de pompoen, gecombineerd met de frisse smaak van FruitFul Apricot en de bijzonder smaak van pistache. Een sensatie in de mond maar ook voor het oog!

 Smashing Pumpkins.jpeg

Dit is een ware sensatie! Het kruidige van de Fantasy Kruiden Cake, het zoete van pompoen, gecombineerd met de bijzondere smaak van pistache. Dit is niet alleen een sensatie voor de mond, maar ook voor het oog. Want het oog wil ook wat!

macarons_meets_vegetabel.jpeg

Macarons zijn er in veel smaken, maar zo bijzonder als deze kom je ze weinig tegen. In het midden van de romige crème zit een groente-verrassing. Voor de echte rebel!