TrendZ

Inspiratietour voor najaar/winter 2021-22

Inspiratietour voor najaar/winter 2021-22

Zeelandia bezocht de afgelopen weken met een hippe TrendZ Foodtruck bakkers in heel Nederland om producttrends voor komende winter te delen.

Nu er, i.v.m. de corona, geen klanten in Zierikzee kunnen worden ontvangen hebben we het omgedraaid. We nodigen onszelf uit, bij bakkers die hebben aangegeven interesse te hebben in foodtrends, om in de buitenlucht producttrends voor komende winter te delen. Buiten en op afstand dus volledig coronaproof

Nadat de TrendZTrendZ staat overigens voor Trends Zeelandia – foodtruck het terrein is opgereden en alle producten zijn uitgestald worden de (banket)bakkers erbij gehaald. Alle producten worden besproken aan de hand van trends, eetmomenten en doelgroepen. Natuurlijk mag alles ook geproefd worden. Zeelandia helpt hiermee de bakkers bij het samenstellen van hun najaars-assortiment en deelt op deze manier haar visie voor de “vitrine van morgen”. Zorgvuldig bepaald aan de hand van food- en smaakrapporten en analyses.

Download hier ons trendmagazine Najaar/winter 2021 - 2022

 

EBO_210329-126.jpg EBO_210329-146.jpg EBO_210329-136.jpg 

EBO_210329-149.jpg EBO_210329-151.jpg EBO_210329-117.jpg

Onze thema’s voor komende winter zijn:

devider-geel.jpg

Klassieke Desserts

Vertrouwde smaken die passen bij jong en oud zijn door vertaald naar banket. Naast dat je met deze smaken een hele brede doelgroep aanspreekt, richt je je ook op een extra eetmoment; het nagerercht. Dat biedt extra omzetkansen voor onze klanten.

  • Crème Brulée Cheesecake

    • Crème Brulée meets cheesecake, a match made in heaven. We beginnen met een kruimelbodem, daarop gebakken cheesecake en last but not least een dikke laag crème brulée, die bovenop ook nog eens mooi gemarmerd is.
  • Tiramisu

    • Een echte Italiaanse klassieker, de Tiramisu. Al jaren prijkt hij bovenaan het lijstje van ultieme Kerstdesserts. Hij is er in vele, soms exotische, variaties maar hier gaan we voor klassiek. Met een kleine twist, dat dan weer wel!
  • Pavlova

    • De Pavlova is een meringue taart, genoemd naar de Russische balletdanseres Anna Pavlova. Het heeft een chewy binnenkant en aan de buitenkant een dun krokant laagje. Afgetopt met chocolade of koffiebavaroise en rijk gedecoreerd is dit een klein (Kerst)feestje op ieders bord.
  • Trifle

    • Laagje cake, laagje fruit, laagje room. Verschillende smaken en texturen. Klinkt goed toch?! 

creme brulee.jpeg Tiramisu.jpeg

Pavlova.jpeg Trifle.jpeg

devider-geel.jpg

Winterse dranken

Onder deze trend vallen de smaken zoals chocolade, koffie, chai maar ook het oude vertrouwde advocaat in combinatie met room en caramel.

  • Orange Chai Pie

    • Chai betekent in veel talen gewoon 'thee' en komt vaak uit India. De kruidige thee bevat vrijwel altijd kaneel, kardemon, gember, kruidnagel en peper. Deze Orange Chai Pie is naast kruidig ook nog fruitig door de toevoeging van sinaasappel. Fruitig genieten dus!
  • Triple C

    • Jammie, deze combinatie is echt verrukkelijk! Koffie, chocolade en karamel strijden allemaal om voorrang, maar dat is niet nodig. Ze zijn juist hartstikke goed in balans. Neem hier een kopje van je favoriete koffie bij, een goed boek en relax...
  • Warme Choco Deluxe

    • De ultieme warme winterdrank is toch wel warme chocolademelk met slagroom. De combinatie van de warme chocolademelk met de romige slagroom is bij velen geliefd. De speelse decoratie van marshmallows maakt hem ook een echte family favourite!
  • Eggnog Roll

    • Deze winterwarme eggnog is een kruidige versie van onze advocaat met slagroom. Room, eieren, melk, suiker en drank zijn aangevuld met specerijen en vormen samen deze smaakvolle 'punch'.

Orange Chai Pie.jpeg Triple C.jpeg

Warme Choco Deluxe.jpeg Eggnog roll.jpeg

devider-geel.jpg

Let's go Nuts

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen; het zijn allemaal voedzame crunchy smaakbommetjes! We hebben het over pinda’s, amandelen, pecannoten, kokosnoten etc. Altijd vertegenwoordigd in goed gezelschap zoals chocolade of karamel.

  • Sticky Toffee Bites

    • In deze bites wil je je tanden wel zetten. Maar pas op, ze smaken naar meer! Dus één is geen. De crunchy bodem, dadels en karamel maken het tot een heerlijke verrassing voor de smaakpapillen. Geniet!
  • Maple Pecan Pie

    • Dit is pure verwennerij na een herfstwandeling in het bos of strand. Je geniet van de natuurlijke zoetheid van de Maple Syrup, de bite van de pecannoten en de smeuïge kruidige cakebodem. Je proeft de herfst!
  • Snickers Pie

    • Je bent jezelf niet als je trekt hebt. Dat zegt Snickers zelf. Wij weten het zeker; je bent jezelf niet meer na het eten van deze Snickers Pie. Laat je verrassen door de smaken karamel, chocolade, pindakaas en last but not least: stoer gebrande suikerpinda's.
  • Ferrero Raffaello Cake.

    • Deze cake geeft je een ongekende smaakbelevenis en het aansnijden maakt de verrassing compleet. De combinatie van kokos, amandel, witte chocolade en Red Velvet zorgt voor een explosie van smaken en texturen. Dat is genieten!

Sticky Toffee Bites.jpeg Maple Pecan Pie.jpeg

Snickers Pie.jpeg Rafaello Pie.jpeg

devider-geel.jpg

Inspiratietour voor najaar/winter 2021-22