<strong>VIKORN®<br/></strong>Vitaminebrood <strong>VIKORN®<br/></strong>Vitaminebrood

VIKORN®
Vitaminebrood

Zorg goed voor jezelf

eet VIKORN® vitaminebrood.

VIKORN® is heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Nederland kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal. VIKORN® heeft extra kwaliteiten en is inmiddels in drie varianten verkrijgbaar: VIKORN® Vitaminebrood, VIKORN® VolVezel en VIKORN® Volkoren. Naast de naam en de eigenschap dat VIKORN® altijd meergranenbrood is hebben de broden nog één belangrijke overeenkomst… ze zijn alledrie vooral superlekker!


VIKORN® Vitaminebrood

Bruin meergranenbrood met zaden, zonnebloempitten, ijzer en vitamines. Vikorn Vitaminebrood is in eerste instantie een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Daarnaast bevatten Vikorn Volkoren en Vikorn VolVezel ook extra vitamines en mineralen. Vikorn bevat de vitamines B1, B2, B12 en D. Kortom, een heerlijk meergranenbrood, vol van smaak en vol met bouwstoffen!

Voedingswaarde

VIKORN® Volkoren

Volkoren meergranenbrood met zaden, zonnebloempitten, ijzer en vitamines. Vikorn Volkoren is een heerlijk volkorenbrood dat claims zoals ‘rijk aan vezels’ en bron van vitamine B1, B2, B12 en D moeiteloos draagt. Opzienbarend dat een brood met zoveel bijzondere eigenschappen zó ontzettend lekker is. Wie Vikorn Volkoren eenmaal geproefd heeft.

Voedingswaarde


VIKORN® VolVezel

Bruin meergranenbrood met zaden, zonnebloempitten, ijzer en vitamines. Vikorn VolVezel is het donkere “broertje” van Vikorn Vitaminebrood. Vikorn VolVezel mag met recht een vezelrijk brood worden genoemd. Want naast de al vermelde vitamines is het “rijk aan vezels”. Dat betekent dat er minimaal 6 gram voedingsvezels in 100 gram brood zit.

Voedingswaarde

Over vitamines

Vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Het lichaam kan ze niet (voldoende) maken. Wie gevarieerd eet zal niet snel een vitaminetekort oplopen. Toch kunnen vitaminesupplementen of verrijkte voedingsmiddelen een waardevolle aanvulling zijn. IJzer speelt een belangrijke rol bij het transport van zuurstof via het bloed.

Vitamine D -> Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
Vitamine B1 -> Draagt bij tot de normale werking van hart en zenuwstelsel
Vitamine B2 -> Draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en normale werking van het zenuwstelsel
Vitamine B12 -> Draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en normale werking van het zenuwstelsel
Ijzer -> Draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Lekkere inspiratie