We geven tegengas.
Zet in op 2-fasen brood
.'Halfbakken', maar wel punten pakken. Halfbakken? Nou, eigenlijk 90% gebakken, mooi op kleur. Die laatste 10% doet de consument. Bovendien maak je zo 'kleine deegjes' tot 10 kilogram letterlijk te gelde. Doe je voordeel met de praktische adviezen en aanwijzingen van onze bakkerij-adviseurs:
๐๐ผ๐ฒ ๐ฐ๐ผ๐บ๐บ๐๐ป๐ถ๐ฐ๐ฒ๐ฒ๐ฟ ๐ท๐ฒ ๐ฒ๐ฒ๐ป ๐ฝ๐ฟ๐ถ๐ท๐๐๐๐ถ๐ท๐ด๐ถ๐ป๐ด?
๐ฉ๐ฟ๐ฎ๐ฎ๐ด ๐ท๐ผ๐๐ ๐ด๐ฒ๐ฝ๐ฒ๐ฟ๐๐ผ๐ป๐ฎ๐น๐ถ๐๐ฒ๐ฒ๐ฟ๐ฑ๐ฒ ๐ฑ๐ถ๐๐ฝ๐น๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฎ๐ป!
Hoe communiceer je een prijsstijging? Eerlijk zijn en begrip vragen. Deze benadering wekt niet alleen vertrouwen, maar levert ook mooie gesprekken op in de winkel. We helpen je graag met een duidelijke, heldere uitleg op je toonbank die in รฉรฉn oogopslag toont waar de prijsstijging vandaan komt. Vraag nu direct jouw gepersonaliseerde display aan via onderstaande link.
Samenwerken
Altijd al jaloers geweest op de kwaliteit van de oliebollen van een bakker die een paar dorpen verderop zit? Werk samen. Hij of zij is misschien wel jaloers op jouw stollen en heeft daar helemaal geen tijd meer voor. Zoek samenwerking.
Of misschien weet je verkoop-adviseur van Zeelandia wel een goede match. Vraag het!
Efficiรซnte ovenplanning
Gas en elektra is duur. Alles wat je kunt besparen is mooi meegenomen. De volgende punten lijken heel erg voor de hand te liggen, maar we zien toch vaak dat de planning nog efficiรซnter kan.
-
Zorg voor volle ovens.
-
Zorg ervoor dat de ovens tussen charges niet lang leeg staan.
-
Zorg voor een strakke planning, zodat je continu achter elkaar kunt bakken.
-
Probeer zo veel mogelijk grote charges te maken.
-
Kleine degen kun je beter maken als 2-fase-brood.
-
Met onze verbeterde kleinbroodpoeders is het goed mogelijk om het kleinbrood eerder te bakken, bijvoorbeeld een dag eerder.
-
Een oven die leegstaat, kost geld. Maak je werknemers daar bewust van.
Onze bakkerij-adviseurs kunnen samen met jou kijken wat er beter kan in jouw planning. Ze zijn elke dag bereikbaar via ons gratis telefoonnummer (0800)0367.