We geven tegengas.

 

  

Zet in op 2-fasen brood

.'Halfbakken', maar wel punten pakken. Halfbakken? Nou, eigenlijk 90% gebakken, mooi op kleur. Die laatste 10% doet de consument. Bovendien maak je zo 'kleine deegjes' tot 10 kilogram letterlijk te gelde. Doe je voordeel met de praktische adviezen en aanwijzingen van onze bakkerij-adviseurs:

Zo maak je twee-fasen brood

 

 

 


𝗛𝗼𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀𝘀𝘁𝗶𝗷𝗴𝗶𝗻𝗴?

𝗩𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗴𝗲𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗹𝗮𝘆 𝗮𝗮𝗻!
Hoe communiceer je een prijsstijging? Eerlijk zijn en begrip vragen. Deze benadering wekt niet alleen vertrouwen, maar levert ook mooie gesprekken op in de winkel. We helpen je graag met een duidelijke, heldere uitleg op je toonbank die in één oogopslag toont waar de prijsstijging vandaan komt. Vraag nu direct jouw gepersonaliseerde display aan via onderstaande link.

 

 

 Bestel hier jouw op maat gemaakte A4 poster

 

 

 

 

 

Samenwerken

Altijd al jaloers geweest op de kwaliteit van de oliebollen van een bakker die een paar dorpen verderop zit? Werk samen. Hij of zij is misschien wel jaloers op jouw stollen en heeft daar helemaal geen tijd meer voor. Zoek samenwerking.

Of misschien weet je verkoop-adviseur van Zeelandia wel een goede match. Vraag het!Efficiënte ovenplanning

Gas en elektra is duur. Alles wat je kunt besparen is mooi meegenomen. De volgende punten lijken heel erg voor de hand te liggen, maar we zien toch vaak dat de planning nog efficiënter kan.

  • Zorg voor volle ovens.

  • Zorg ervoor dat de ovens tussen charges niet lang leeg staan.

  • Zorg voor een strakke planning, zodat je continu achter elkaar kunt bakken.

  • Probeer zo veel mogelijk grote charges te maken.

  • Kleine degen kun je beter maken als 2-fase-brood.

  • Met onze verbeterde kleinbroodpoeders is het goed mogelijk om het kleinbrood eerder te bakken, bijvoorbeeld een dag eerder.

  • Een oven die leegstaat, kost geld. Maak je werknemers daar bewust van.

Onze bakkerij-adviseurs kunnen samen met jou kijken wat er beter kan in jouw planning. Ze zijn elke dag bereikbaar via ons gratis telefoonnummer (0800)0367

 

Lees ook de tips van je collega's