Werken bij Werken bij

Stagiaire Secretaresse

Binnen Zeelandia Nederland bestaat de afdeling P&O uit een directeur P&O, 3 Area P&O-adviseurs en een P&O projectleider en een management assistente. De stagiaire kan ervaring op doen met de volgende werkzaamheden:

Voor het hoofdkantoor in Zierikzee zijn we voor de afdeling P&O op zoek naar een:

Stagiaire Secretaresse P&O (M/V)

De functie-inhoud

  • Binnen Zeelandia Nederland bestaat de afdeling P&O uit een directeur P&O, 3 Area P&O-adviseurs en een P&O projectleider en een management assistente.
    De stagiaire kan ervaring op doen met de volgende werkzaamheden:
  • Aannemen van de telefoon
  • Archiveren van stukken
  • Voorbereiden van diverse vergaderingen
  • Beheren van de agenda’s van de directeur P&O en de Area P&O-adviseurs
  • Verzorgen van eenvoudige correspondentie .

Wat vragen wij?
Ter ondersteuning van deze afdeling  zijn wij op zoek naar een vlotte stagiaire die voor de opleiding secretarieel medewerker, (directie)secretaresse of management assistente tijdelijk onze afdeling willen komen versterken en praktijkervaring op wil doen. Van onze stagiaire vragen wij een resultaatgerichte werkhouding, accuratesse, goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder weet je correct om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat bieden wij?
We bieden je een leerzame stageplek, een gezellige werksfeer met behulpzame en ervaren collega’s. Je stagevergoeding bedraagt € 180,- bruto per bedrijfsperiode van vier weken (op fulltime basis).

Geïnteresseerd?
Als je jezelf herkent in dit profiel richt dan je brief/e-mail aan Judith Goudzwaard, judith.goudzwaard@zeelandia.nl. Voor meer informatie kun je haar bellen op nummer 0111-419307.