Werken bij

Test Bakker

Voor onze afdeling R&D in Zierikzee zijn we op zoek naar een enthousiaste:

 Test Bakker

fulltime (m/v)

Functie
Dit is een uitgelezen kans voor een bakker met ervaring en liefde voor zijn vak, die de stap wil maken naar een professionele, wereldwijd opererende organisatie. Productontwikkeling en het willen begrijpen van de effecten van ingrediënten en interacties met bakkerijprocessen staan centraal en jij speelt daarbij een belangrijke rol. Als test bakker ben je namelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van bakproeven en analyses ten behoeve van productontwikkeling. Dit kan zowel heel klantspecifiek zijn, maar ook met producten die breed toepasbaar zijn in binnen- en buitenland.
c. Het team bestaat uit een professionele groep gemotiveerde experts waar je je zeker thuis zal voelen. Het team kenmerkt zich door een enorme inzet, ondernemerschap, professionaliteit en gedrevenheid. Zoek je een inspirerende werkomgeving die zich kenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzame klant relaties en wil je meebouwen aan een onoverbrugbare voorsprong in service, kwaliteit en inspiratie, dan maken we graag kennis met je.

Je belangrijkste werkzaamheden worden:

 • Het uitvoeren en begeleiden van bakproeven van begin tot eind. Dat wil zeggen van het opstellen en uitvoeren van baktesten, tot en met de beoordeling en de schriftelijke rapportage van de bevindingen en het delen hiervan met relevante betrokkenen.
 • Bijdrage leveren aan het verbeteren van werkwijzen voor het doen van baktesten.
 • Verlenen van vakspecialistische ondersteuning vanuit kennis van ingrediënten, bakproducten en bakkerijprocessen.
 • Aandragen van (project)ideeën voor nieuwe producten en toepassingen
 • Bakken van samples en ondersteuning geven bij de voorbereiding van presentaties en bij trainingen aan collega’s en klanten.
 • Actieve inzet in bakkerijbeheer en onderhoud.

Je werkt in dagdienst en geen weekenden. Dit is een mooie carrièrekans voor iemand die het potentieel heeft om verder door te (willen) groeien.


Functie eisen
Je hebt een afgeronde bakkerijopleiding op MBO niveau 4, ruime werkervaring en brede kennis van bakkerijprocessen en applicaties.
Om succesvol te kunnen zijn in deze uitdagende baan, beschik je over de volgende competenties:

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig en secuur kunnen werken
 • Nieuwsgierigheid naar de functie en effecten van ingrediënten en procesvariaties
 • Teamspeler

Reactie
Zeelandia heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment BV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten 06-12766261 of met BEACH 023-2050288
Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com

Test Bakker