Actueel Actueel

Tompoucendag

Tompoucendag

We mogen de tompouce toch wel beschouwen als het gebakje aller gebakjes. Dit van origine franse product is niet meer weg te denken uit de Nederlandse ambachtelijke bakkerswinkels. Bijna elke bakker in Nederland verkoopt ze. Een Nederlands grootwarenhuis heeft de tompouce een soort van geclaimd maar hun tompoucen mogen nog niet in de schaduw staan van een heerlijke, krokante, verse, knapperige, brosse tompouce van de ambachtelijke bakker. Dus wordt het tijd om juist die tompouce van de ambachtelijke bakker in de schijnwerpers te zetten. Daarom heeft Zeelandia offline- en online promotiemateriaal ontwikkeld voor de ambachtelijke bakker. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je een tompoucendag optuigt. Dat kan wekelijks, maandelijks, 1 x per kwartaal of misschien maar 1 of 2 x per jaar. Je hebt met dit materiaal in ieder geval de mogelijkheid om eens flink uit te pakken om jouw tompoucen in de schijnwerpers te zetten. Veel succes!

 

Klik hier voor alle soorten Fondant van Zeelandia en ook alle soorten puddingpoeders hebben we op een rijtje gezet. Daar is ook een Vegan variant van. Rap PB.

 

Vraag aan jouw Zeelandia-accountmanager hoe je in het bezit kunt komen van het gedrukte promotiepakket?

    

 

  

Kwartaal Tompoucen

Naast de "gewone tompoucen" zetten we elk kwartaal twee "bijzondere tompoucen" in de schijnwerpers.

Winter

 

Herfst

 

Zomer

   

Lente

  

Tompoucendag