Nieuws

Tompoucendag

Tompoucendag

We mogen de tompouce toch wel beschouwen als het gebakje aller gebakjes. Dit van origine franse product is niet meer weg te denken uit de Nederlandse ambachtelijke bakkerswinkels. Bijna elke bakker in Nederland verkoopt ze. Een Nederlands grootwarenhuis heeft de tompouce een soort van geclaimd maar hun tompoucen mogen nog niet in de schaduw staan van een heerlijke, krokante, verse, knapperige, brosse tompouce van de ambachtelijke bakker. Dus wordt het tijd om juist die tompouce van de ambachtelijke bakker in de schijnwerpers te zetten. Daarom heeft Zeelandia offline- en online promotiemateriaal ontwikkeld voor de ambachtelijke bakker. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je een tompoucendag optuigt. Dat kan wekelijks, maandelijks, 1 x per kwartaal of misschien maar 1 of 2 x per jaar. Je hebt met dit materiaal in ieder geval de mogelijkheid om eens flink uit te pakken om jouw tompoucen in de schijnwerpers te zetten. Veel succes!

 

Klik hier voor alle soorten Fondant van Zeelandia en ook alle soorten puddingpoeders hebben we op een rijtje gezet. Daar is ook een Vegan variant van. Rap PB.

 

Vraag aan jouw Zeelandia-accountmanager hoe je in het bezit kunt komen van het gedrukte promotiepakket?

 

Online materiaal

Lekkere plaatjes van tompoucen, voor op je sociale kanalen. Kies maar!
Kondig een paar dagen van tevoren aan, een dag ervoor en natuurlijk de dag zelf (dan pak je natuurlijk ook het filmpje).
Of maak gebruik van het Powerpoint-template om je eigen tekst, datum of aanbieding erin te plaatsen. Fijne tompoucendag!

Tompoucendag_SoMe_1.jpg Tompoucendag_SoMe_2.jpg   Tompoucendag_SoMe_3.jpg

 

 Tompoucendag_SoMe_4.jpg Tompoucendag_SoMe_5.jpgTompoucendag_SoMe_6.jpg

Kwartaal Tompoucen

Naast de "gewone tompoucen" zetten we elk kwartaal twee "bijzondere tompoucen" in de schijnwerpers.

VOORJAAR

ZOMER

 

EBO_210211-409.jpg  EBO_210204-336.jpg

EBO_210204-331.jpg EBO_210211-405.jpg

Tompoucendag