Vegan-assortiment
Fruitful Red Fruit
Vruchtenvulling met 70% vruchten (25% rode kers, 20% framboos, 15% rode aalbes, 10% aardbei)
Fruitful Rum/Raisin
Vruchtenvulling met 40% rozijnen
Fruitful Strawberry
Vruchtenvulling met 75% vruchten (68% aardbei, 7% kersenpuree)
Fruitful Tropical
Vruchtenvulling met 70% vruchten (20% ananas, 20% perzik, 15% mango, 15% papaja)
Glet. Fondant Orange
Een gladde fondant met een prachtige glans. Is al deels afgeslapt maar kan naar eigen inzicht steviger worden toegepast of juist nog extra worden afgeslapt met 2-5% water. Droogt perfect aan. Oranje voorgekleurd voor kortere bereidingstijd en kleurstabiliteit. Heeft een lichte sinaas-smaak.
Gletscher Fondant
Een gladde fondant met een prachtige glans. Extreem witte kleur dankzij de ultrafijne uitkristallisatie van suiker. Is al deels afgeworden toegepast of juist nog extra worden afgeslapt met 2-5% water. Zeer tolerant in verwerking: mengt goed met andere ingrediënten. Droogt perfect aan. De ideale universele fondant waarvan de hoge witheid een prima basis vormt voor eigen kleuring. Bijzonder:kortere bereidingstijd en kleurstabiliteit.
Maestro Volkoren
Broodverbetermiddel in poedervorm voor volkorenbrood. Geschikt voor zeer fijn tot zeer zwaar volkorenbrood. Geen koemelk(eiwit)/lactose toegevoegd. (wel kruisbesmetting mogelijk)
Maro 1:1,5 Vorm
Soepel te modelleren. Vormkwaliteit. Amandelen/suiker 1:1,5
Maro 1:2 Rol BLOK
Laat zich makkelijk uitrollen zonder te scheuren of te breken. Amandelen/suiker 1:2
Maro 1:3 Rol
Laat zich makkelijk uitrollen zonder te scheuren of te breken. Amandelen/suiker 1:3
Maro 1:3 Rol Geel
Laat zich makkelijk uitrollen zonder te scheuren of te breken. Amandelen/suiker 1:3
Maro 1:3 Rol Groen
Amandelmarsepein, rolkwaliteit geproduceerd volgens de warme methode