Ons kapsel is de stille kracht onder alle vullingen.

Waar zou gebak zijn zonder kapsel? Het mag dan wel vaak de onzichtbare onderlaag zijn, maar dat heeft Zeelandia er niet van weerhouden om een uitgebalanceerd assortiment met de best mogelijke prestaties te ontwikkelen. Zodat het kapsel  alles in zich heeft om de rest van de ingrediënten en de opbouw maximaal te laten shinen. Alle varianten zijn veelzijdig inzetbaar, van kapseltaarten, rolbeslag en dikke plakken tot petit fours en Moscovische eierkoeken. Met een mooi volume en dito draag- en veerkracht voor vullingen, voor een basis die mooi blijft staan bij het bakken en strak wegsnijdt zonder te veel te kruimelen.

Specialiteit.

Tips & Tricks.

Wat is de beste methode om kapselbeslag te draaien?   Van vroeger uit was het normaal om kapselbeslag in de hoogste versnelling te kloppen om een lekker luchtig en stabiel beslag te krijgen. Dit gebeurt nog steeds maar met de huidige kwaliteit grondstoffen die in de kapselmixen zitten, is dit niet nodig. Het werkt juist averechts, het beslag wordt te luchtig met alle gevolgen van dien.   Onze banketbakkers hebben een document gemaakt met tips hoe je het perfecte kapselbeslag kunt draaien én bakken. Download deze tips & Tricks (PDF)