Kleinbrood.

Onze drie helden nu ook met BIT.

De nieuwste enzymtechnology (BIT) is nu ook toegepast in onze 3 kleinbroodhelden. Dat geeft een: Soepelere deegverwerking
Minder plakkerig deeg en betere stabiliteit.

Langdurige versheid
Uw producten behouden hun malsheid en smaak, zelfs na meerdere dagen.

Consistente resultaten
Of het nu warm of koud is in de bakkerij, BIT levert stabiele resultaten in elke situatie.

Hogere fouttolerantie
BIT vangt kleine variaties in ingrediënten of processen en levert een topproduct af.

Optimaal eindresultaat
BIT helpt je een perfect volume en kruimstructuur te bereiken

Onze alleskunners.


Onze specialiteiten.

Exakt Goud Crème.

Creëer een interessante surplus in verwerking en eindkwaliteit met Exakt Goud Crème. Deze pasta kun je in een dosering van 2% tot 5% toevoegen aan onze broodverbetermiddelen voor nog meer plasticiteit. Het resultaat is een gemoedelijker deeg dat iets dikker bakt met minder krimp en behoud van lengte, vooral bij puntjes. Daarnaast levert het extra malsheid en een kortere afbeet op, belevingen die de consument zeer waardeert.

Verkooptips

- Gebruik Ovex Liquide voor de finishing touch op alle kleinbrood. Voor een mooie, natuurlijke glans

- Vergroot de uitstraling door een luxe tekening met behulp van een stempel (zie Exakt Goud)

- Verpak kleinbrood lauwwarm zodat meer vocht bewaard blijft en dus de broodjes langer mals blijven

- Heb je niet direct tijd om de broodjes in te pakken, doe dan een hoes over de kar

- Besteed zorg aan de verpakking, niet te hoog stapelen zodat de onderste broodjes ook mooi blijven

 
 
Klik hier voor meer kleinbrood inspiratie

Ovex Liquide.

Werk je kleinbrood af met Ovex Liquide voor een mooie, natuurlijke glans, intensere kleuring en extra bescherming.